Поліція затримала п’яного водія, який збив пішохода в Івано-Франківську

19 грудня о 7:10 на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду в Івано-Франківську, що сталася по кільцевій розв’язці вулиць Чорновола-Довженка-Петлюри.

Попередньо правоохоронці встановили, що легковий автомобіль здійснив наїзд на 57-річного пішохода. Місцевий мешканець переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Після наїзду керманич з місця події скрився, а пішохода з травмами госпіталізували до медичного закладу.

«Невдовзі спільними зусиллями правоохоронці встановили та розшукали автомобіль Chevrolet з механічними пошкодженнями, що характернні для ДТП, та винуватця. Ним виявився 33- річний мешканець Івано-Франківська. Втікача виявили за місцем проживання. Водія перевірено на стан сп’яніння. За кермом він був у нетверезому стані. Це підтвердив медичний висновок», - повідомили у поліції.

За фактом ДТП слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 – 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.