На Івано-Франківщині пройде чемпіонат України з боксу

Упродовж тижня на Прикарпатті проходитиме чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок.

29 листопада відбулося його офіційне відкриття, на яке завітали голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук, народні депутати України, учасники та вболівальники боксу.

Вітаючи учасників турніру, керівниця області зазначила, що Прикарпаття на чемпіонаті представлятимуть 12 спортсменів – 6 жінок та 6 чоловіків.

«Наш гостинний край зібрав боксерів із різних регіонів України, щоб провести чемпіонат України з боксу серед чоловіків і жінок, – розповіла Світлана Онищук. – Незважаючи на повномасштабну війну, безперервні обстріли ворогом критичної та цивільної інфраструктури, українці не втрачають віри у нашу Перемогу, а навпаки – продовжують робити все для того, щоб наша держава розвивалася, щоб у наших дітей було майбутнє. Свідченням цього є відкриття сьогодні чемпіонату України з боксу. Він об’єднав тут, у нашій тиловій області, більше двох сотень боксерів, десятки тренерів та вболівальників, щоб показати нашу незламність і непереможність».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.