На Івано-Франківщині встановили більше сотні «Пунктів незламності»

На території Івано-Франківської області розгорнули 8 мобільних та 126 стаціонарних «Пунктів незламності». Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Мобільні «Пункти незламності» розгорнуті рятувальниками та знаходяться в місті Івано-Франківськ: на Вічевому майдані ,та по вулиці Франка,6.Також у центральних частинах міст Коломия, Калуш, Надвірна, Яремче, Косів та селищі Верховина рятувальниками розгорнуто по одному мобільному “Пункті незламності”.

«Пункти незламності» - це спеціально облаштовані намети, де можна зігрітися, зарядити телефон, скористатися інтернетом та випити гарячого чаю. Також тут можна буде дізнатись, де працює найближча заправка, банківське відділення, аптека чи магазин.

Додатково рятувальниками в оперативний розрахунок введено два мобільних пункти обігріву на базі шассі ЗІЛ -131 (кунг), які будуть залучені у разі необхідності.

«Пункти незламності» - це новий проект підтримки людей, це допомога населенню у разі довгострокової відсутності електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.