«Прикарпаттяобленерго»: ситуація критична, будуть нові вимкнення

Станом на 16 листопада НЕК «Укренерго» ввело в дію одночасно Графіки аварійних вимкнень та Графіки погодинного відключення. При такій ситуації можливі повторні вимкнення за однією адресою, тривалість вимкнень може не співпадати з Графіками.

«На жаль, вимкнення будуть тривати і надалі. Через пошкодження енергооб’єктів в сусідніх областях, порушений баланс в роботі енергосистеми. Ситуація наближається до критичної. Тому рекомендуємо не шукати себе в Графіках, чергах, а розуміти – якщо світло зникло, це скоріш за все вимкнення через ситуацію в енергосистемі, це реалії сьогодення. Набираємося терпіння, озброємося вірою у краще, підтримуємо один одного – світло обов’язково переможе темряву! Оскільки ми не можемо орієнтувати вас на жодні Графіки, будь-ласка слідкуйте за повідомленнями на наших інформаційних сторінках. Сподіваємось, за кілька днів ситуація стабілізується», - повідомили в АТ «Прикарпаттяобленерго».

Орієнтовні години увімкнення можна побачити у Viber-боті під кнопкою «Відсутнє світло» та на сайті в розділі Графіки аварійних вимкнень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.