Поліція затримала трьох «закладчиків», які продавали наркотики через Телеграм

Під час реалізації оперативної інформації співробітники поліції задокументували незаконну діяльність групи прикарпатців. 17, 20, 21-річні фігуранти займались розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин, шляхом залишення «закладок» на території області.

Один із зловмисників працював «закладником» Телеграм-каналу, на який було підписано понад 3600 потенційних споживачів заборонених речовин. Діяльність Телеграм-каналу наразі заблоковано.

«Під час проведення обшуків у помешканнях фігурантів поліцейські вилучили пластикову ємність із вмістом кристалічної речовини, яка зовні схожа на психотропну речовину «PVP». Вага близько 800 грамів. Також вилучили комп’ютерну техніку, 500 «закладок» з «амфетаміном», електронні ваги, засоби для формування «закладок», «чорнові записи» протиправної діяльності», - повідомили у поліції.

Одного із фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Після проведення всіх необхідних експертиз та процесуальних заходів буде надана правова кваліфікація діям його спільників.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.