Суд оштрафував калушанина, який зберігав наркотик без мети збуту

Калуський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу про обвинувачення 20-річного юнака, який незаконно зберігав психотропну речовину без мети збуту.

«Обвинувачений перебуваючи в м. Калуші, на придорожній ділянці дороги знайшов полімерний пакет із вмістом особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено 4 - ММС (4-метилметкатинон). Усвідомлюючи, що у вказаному полімерному пакеті міститься особливо небезпечна психотропна речовина, обіг якої заборонено, юнак взяв пакет та поставив до кишені своїх штанів. Через деякий час був зупинений працівниками патрульної поліції, та в подальшому добровільно видав пакет із вмістом психотропної речовини», - повідомили в Калуському міськрайонному суді.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене.

Прокурор у судовому засіданні просив визнати юнака винним та призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Суд призначив юнаку покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 грн., а особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – 4-ММС (4-метилметкатинон) в кількості 0,2856 грама, яка зберігається у камері зберігання речових доказів вирішено знищити.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.