Марцінків «відхрестився» від депутата своєї фракції, який скоїв ДТП у п’яному стані

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків прокоментував скандал з депутатом фракції ВО «Свобода» у міській раді Ростиславом Котовичем, який скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння та намагався втекти з місця аварії. Про це він заявив під час онлайн-ефіру у Фейсбуці.

«Він зараз не працює у «Комфортному домі», він є призваний, мобілізований. Знаходиться зараз в Збройних силах України. Ми звернулися до військової частини, щоб зробити розслідування… Він не є членом «Свободи». Дочекаємося слідства. І по підсумках слідства будемо приймати рішення. Але він до «Комфортного дому», станом на сьогодні, немає жодного відношення. Він є мобілізований у Збройних силах України», - зазначив Марцінків глядачам.

Нагадаємо, що 1 листопада у соцмережах з’явилося відео дорожньої пригоди на перехресті біля драмтеатру в Івано-Франківську. Чоловік на відео без успіху намагався втекти з місця пригоди. Як повідомили у поліції, під час спілкування з водієм вказаного авто, правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився від проходження тесту на місці та у медичному закладі.

Зазначимо, що на сайті міської ради Ростислав Котович вказаний як депутат фракції ВО «Свобода».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.