На війні загинув житель Рогатинщини Віктор Осяцкий

На війні загинув боєць з Рогатинщини Віктор Павлович Осяцкий.

Народився військовий 27 травня 1987 року в селі Підмихайлівці. Закінчив школу у рідному селі, відтак здобув фахову освіту у Рогатинському державному аграрному коледжі.

Після служби в армії наш земляк працював слюсарем в ОПЛ №2 с.Підмихайлівці, згодом заробляв на життя за кордоном.

У 2008 році Віктор Осяцкий створив сім’ю, з якою проживав у своїй малій батьківщині, в Підмихайлівцях. Піклувався про донечку Алінку.

Свої корективи у мирні мрії Захисника внесла війна. 17 березня 2022 року його призвали на військову службу, був гранатометником батальйону охорони.

«Вірний присязі Віктор Осяцкий з честю і до останнього подиху виконував військовий обов’язок. Трагічно загинув, виконуючи завдання з охорони важливих об’єктів інфраструктури 3 жовтня 2022 року. Без найріднішої людини залишились вагітна дружина, дочка Алінка, батьки та сестра. Родичі, друзі та односельчани запам’ятають Захисника як світлу, життєрадісну, добру людину, відмінного молодого спеціаліста. У скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблого. Приносимо співчуття рідним та близьким Захисника України», - повідомили у Рогатинській громаді.

Зустріч траурного кортежу з тілом загиблого відбудеться у Рогатині 5 жовтня, о 9:00 год.

Чин похорону проходитиме у рідному селі Підмихайлівці о 14:00 год.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.