У Коломиї обвалився 2-поверховий приватний будинок, є потерпілі

12 вересня о 04:09 до коломийських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в місті Коломиї по вулиці Глибокій стався обвал частини 2-х поверхового, приватного житлового будинку.

«Рятувальники ДПРЧ-7 міста Коломиї, з приміщень на 2-му поверсі врятували 34-річну жінку та під завалами, на першому поверсі в приміщенні автогаражу деблокували чоловіка, який тимчасово проживав в приміщенні автогаражу. Постраждалого госпіталізовано до КНП «Коломийська ЦРЛ», його стан медики оцінюють як важкий», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Причина руйнування будівлі, наразі встановлюється.

«За попередніми даними, у домоволодінні стався вибух газу. На той момент у будинку перебувало двоє людей. Внаслідок події постраждав 60-річний чоловік. Його госпіталізовано до медичного закладу. 34-річна жінка не постраждала. Вибухом зруйновано частину будинку», - повідомили у поліції.

За цим фактом слідчими розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки.

Усі обставини події та причини встановлюються в ході досудового розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.