Поліція затримала прикарпатця, який вкрав у підлітка велосипед

Днями на до поліції Тлумача із заявою звернулась місцева мешканка. При спілкуванні із поліцейськими жінка повідомила, що з під’їзду будинку невідомий викрав велосипед її сина.

«Поліцейські провели ряд розшукових заходів та одразу встановили особу підозрюваного. А буквально за лічені години фігуранта виявили на одній із вулиць Тлумач. При ньому був і вкрадений велосипед. Йдеться про 42-річного мешканця району. В минулому затриманий уже неодноразово судимий за майнові злочини. Двоколісник вилучили, невдовзі його повернуть власнику», - повідомили у поліції.

Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обере запобіжний захід.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.