Житель Калущини, який у бійці завдав тяжкого ушкодження, відбувся виправними роботами

Калуський міськрайонний суд завершив розгляд кримінальної справи про обвинувачення юнака, який наніс необережне тяжке тілесне ушкодження.

«Згідно обвинувального акту в травні цього року біля кафе-магазину в селі Новицької ТГ Калуського району між обвинуваченим та потерпілим виник словесний конфлікт. В ході цього конфлікту юнак не маючи умислу на спричинення тілесних ушкоджень, штовхнув потерпілого рукою у плече, внаслідок чого потерпілий впав спиною до низу та вдарився головою до бетонного покриття. У результаті своїх неумисних дій юнак спричинив потерпілому тілесні ушкодження які згідно висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, як таких, що є небезпечними для життя в момент спричинення здоров`я», - повідомили у Калуському міськрайонному суді.

У липні 2022 року між потерпілим та обвинуваченим було укладено угоду про примирення. Згідно умов укладеної угоди обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення та не заперечив про призначення йому покарання у виді громадських робіт строком 200 годин.

Суд затвердив угоду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.