В Угринові зіткнулись автобус та вантажівка, є травмовані (оновлено)

31 серпня о 10:42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Угринові під Івано-Франківськом.

За попередньою інформацією, зіткнулись три автомобілі, є постраждалі.

«Прибувши до місця виклику, рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели заходи з деблокування затиснутої особи (водія автобуса) та передали працівникам швидкої медичної допомоги», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Також рятувальники відключили клеми акумуляторної батареї автобуса з метою запобігання загоранню.

«Поліцейські попередньо встановили, що 50-річний мешканець обласного центру, керуючи автомобілем Audi, рухався автодорогою Н-09 «Мукачево - Івано-Франківськ - Львів» та здійснював поворот ліворуч. В той час позаду рухався рейсовий автобус сполучення «Івано-Франківськ - Клузів», який не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із задньою частиною автівки Audi. Від удару автобус з’їхав праворуч на стоянку будівельного магазину, де він зіткнувся з припаркованою вантажівкою та транспортним засобом Renault», - повідомили у поліції.

За кермом автобуса знаходився 50-річний мешканець Івано-Франківська.

На момент аварії в автобусі перебувало близько 30 пасажирів.

В результаті автопригоди до лікарні попередньо доставлено водія автобуса і двох його пасажирів, з них одна малолітня дитина. Згодом, стало відомо вже про 10 потерпілих.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.