Прикарпатець, який вкрав мопед та бетонозмішувач, отримав 3,5 роки ув’язнення

Надвірнянський районний суд виніс вирок прикарпатцю, який скоїв крадіжки.

Обвинувачений, будучи судимим за вчинення умисних корисливих кримінальних правопорушень, на шлях виправлення не став, правильних висновків для себе не зробив, та у період не знятої і не погашеної у встановленому законом порядку судимості, повторно вчинив нові корисливі кримінальні правопорушення.

29 липня 2021 року обвинувачений вкрав з домогосподарства бетонозмішувач вартістю 2700 гривень.

У ніч на 9 серпня 2021 вкрав мопед марки «Suzuki lets II» чорного кольору, спричинивши потерпілій майнову шкоду на суму 7459 грн.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень при обставинах, викладених в обвинувальних актах визнав частково. В подальшом під час судових дебатів та останнього слова зазначив, що у вчиненому щиро розкаюється, для себе на даний час зробив правильні висновки і виправиться, шкода потерпілим відшкодована. Просив обрати не суворе покарання.

Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185, ч.2 ст.289 КК України та визначив остаточне покарання обвинуваченому у виді 3 (трьох) років 6 (шести) місяців позбавлення волі без конфіскації майна.

Вирок винесла суддя Олександра Міськевич за участю прокурора Попович Л.В.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.