Неповнолітній калушанин, який влаштував бійку на дискотеці, відбувся умовним терміном

Калуський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу про обвинувачення неповнолітнього у вчиненні хуліганства групою осіб.

«Згідно матеріалів справи у січні цього року обвинувачений зі своїми товаришами перебував у розважальному закладі м. Калуша. Побачивши на танцювальному полі молодих людей, хлопці розпочали конфлікт з ними, який переріс в шарпанину. Протиправні дії були помічені охоронцями закладу та для припинення конфлікту вони почали докладати зусилля з метою припинення конфлікту. Проте обвинувачений спільно з іншою особою, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження продовжили хуліганські дії та спричинили одному потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кісток носа із зміщенням уламків, та синців і саден в різних ділянках тіла, а іншому потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді синців та саден в ділянці голови, садна та крововиливу в слизову оболонку верхньої губи», - повідомили у Калуському міськрайонному суді.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене.

Законний представник неповнолітнього обвинуваченого просила суд суворо сина не карати.

Суд прийшов до висновків, що неповнолітньому обвинуваченому слід призначити покарання у вигляді позбавлення волі на певний строк, та звільнити його від покарання з випробуванням, встановивши обмеження, передбачені законом.

Суд призначив юнаку покарання у вигляді 1 року позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з випробуванням 1 рік.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.