На Надвірнящині легковик зіткнувся з автобусом, є загиблий та травмовані

28 серпня о 19:19 до рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Назавизові Надвірнянського району.

Як з’ясувалося, відбулося зіткнення рейсового автобуса та легкового автомобіля.

«В легковому автомобілі було виявлено чоловіка без ознак життя, якого рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували та передали працівникам поліції. 16 постраждалих з рейсового автобуса було доставлено до лікувального закладу, з них шестеро - діти», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Рятувальники також провели огородження та освітлення місця події.

Всього в автобусі перебувало 22 людини.

Як повідомили в «Обласному клінічному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради», після надання медичної допомоги до лікарень області доставили вісім осіб з травмами різної важкості. Двох чоловіків госпіталізовано у Яремчанську центральну міську лікарню, двох чоловіків, одну жінку і двох дітей – у Надвірнянську центральну районну лікарню, а ще одну дитину в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню.

«Поліцейські попередньо встановили, що 52-річний водій, мешканець району, керуючи автомобілем Peugeot Partner, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Богдан», сполученням «Івано-Франківськ - Верховина». За кермом автобуса знаходився 30-річний мешканець Верховини», - повідомили у поліції.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.