У Коломиї ковану писанку передумали купувати через численні порушення

Тендерний комітет Управління комунального господарства Коломийської міської ради відхилив пропозиції учасників щодо встановлення малої архітектурної форми «Писанка».

У тендері найменшу ціну (майже 600 тисяч гривень) запропонувала ФОП Аннюк Ольга Володимирівна. Її пропозицію відхилили, оскільки «пропозиція не відповідає технічним та кваліфікаційним критеріям, встановленим тендерною документацією замовника».

«Учасник не надав документальне підтвердження технічного збою при поданні пропозиції на інтернет-ресурсі офіційного майданчика публічних закупівель «ЕТМ SmartTender», на якому не відбулося відображення тендерної пропозиції учасника», - йдеться у протоколі тендерного комітета.

Пропозицію іншого учасника торгів ТОВ «Приват Кузня» (600 тис. гривень) також відхилили, оскільки «пропозиція не відповідає технічним та кваліфікаційним критеріям, встановленим тендерною документацією замовника».

Учасник (ТОВ «Приват Кузня») не надав підтвердження виконання аналогічних договорів, документально не підтвердив наявність працівників, які будуть задіяні при виконанні робіт, не надав розрахунок ціни (з підтвердженням витрат), не надав довідку щодо застосування заходів із захисту довкілля.

Зазначимо, що 25 серпня міський голова Богдан Станіславський заявив, що підприємець подарував писанку та передав її на баланс Коломиї на безоплатній основі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.