Жителька Долинщини, яка вкрала велосипед, отримала 14 місяців позбавлення волі

Долинський районний суд виніс вирок жительці Долинщини, яка вкрала велосипед в умовах воєнного стану.

Обвинувачена (уродженка с.Старого Мізуня) вже мала судимості за майнові злочини, а також непогашену судимість від 10 травня 2022 року.

У ніч на 22 червня 2022 близько о 01.57 год., перебуваючи на сходовій площадці між першим та другим поверхами в під’їзді будинку викрала велосипед вартістю 3452 гривні, який належить потерпілій, після чого покинула приміщення під’їзду та в подальшому розпорядилася викраденим майном на власний розсуд, чим довела до завершення свій злочинний умисел та спричинила матеріальну шкоду потерпілій на вказану суму.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні крадіжки велосипеда визнала повністю, підтвердила добровільність укладення угоди про визнання винуватості між нею та прокурором, просила її затвердити і призначити їй узгоджену міру покарання. Наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості їй зрозумілі.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 1 (один) рік 2 (два) місяці.

Вирок виніс суддя Володимир Тураш за участю прокурора - Андрейчук Ю.М.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.