В Івано-Франківську у ДТП травмувалась жінка та двоє дітей (оновлено)

16 серпня о 17:56 на лінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Івано-Франківську по вулиці Коновальця, за участю легкового автомобіля.

«Прибувши до місця виклику, працівники Служби порятунку деблокували жінку з понівеченого автомобіля. До прибуття рятувальників, перехожі витягнули дітей з автомобіля й передали медикам», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

На місці події рятувальники вжили заходи по від’єднанню клем акумуляторних батарей з метою запобігання загорянню.

Постраждалих осіб госпіталізували до лікувального закладу працівники екстреної медичної допомоги.

«Поліцейські встановили, що 41-річна водійка, мешканка с. Чукалівка, керуючи автомобілем «Citroen Jumper», не обрала безпечної швидкості, виїхала за межі проїзної частини дороги та в’їхала в електроопору. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, водійку та двох пасажирів, 2011 років народження госпіталізували до лікарні. Керманичку за допомогою приладу «Драгер» перевірили на стан сп'яніння-результат 1,04 проміле. Окрім того, у медичному закладі у жінки взято кров для дослідження», - повідомили у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 -1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.