Поліція затримала рецидивіста, який обікрав магазин у Косові

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця Косова. Заявник повідомив, що вночі невідомі особи обікрали його магазин.

«Правоохоронці встановили, що зловмисник, шляхом розбиття вікна, проник в приміщення, звідки вчинив крадіжку двох ноутбуків та грошей. Особу злодія правоохоронці встановили фактично за лічені хвилини, а упродовж кількох годин – затримали його в Коломиї. Йдеться про 29-ти річного мешканця Косова. Він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Відбув покарання і лише декілька тижнів тому повернувся з місць позбавлення волі», - повідомили у поліції.

У скоєному правопорушник зізнався, та розповів, що крадені гроші встиг витратити, а ноутбуки були вилучені під час затримання.

Слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану), а судом обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.