Командирка «Десятки» Павліна Николаєвич отримала «Хрест бойових заслуг»

Павліну Николаєвич - командирку гранатометного відділення 10 Гірсько-штурмової бригади нагороджено відзнакою Глави держави «Хрест бойових заслуг».

«Командирка гранатометного відділення, сержант Павліна Николаєвич у червні цього року на Луганщині зупиняла ворога, який переважав у кількості особового складу й техніки, та зірвала ворожі наступи. 23 червня поблизу населеного пункту Верхньокам'янка під час наступу противника відкрила вогонь з гранатомета й особисто знищила один БМП-2 та п’ятьох піхотинців. Потрапивши в оточення, керувала відведенням групи в безпечне місце, зберігши життя і здоров’я товаришів по службі», - повідомили в Оперативному командуванні «Захід».

Зазначимо, що "Хрест бойових заслуг" – це державна нагорода України, нагорода Президента України, яку вручають воїнам за визначну особисту хоробрість та відвагу або видатний героїчний вчинок під час виконання бойового завдання в умовах небезпеки для життя та безпосереднього зіткнення з вором, а також за визначні успіхи в управлінні військами під час бойових дій.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.