Помер колишній суддя Косівського районного суду Броніслав Сабадах

Колектив Косівського районного суду Івано-Франківської області висловлює співчуття з приводу смерті судді у відставці Сабадаха Броніслава Васильовича.

«Більше 36 років свого життя Броніслав Васильович віддав суддівській діяльності, він був відданим своїй нелегкій професії, високопрофесійним, досвідченим, вимогливим суддею, чесною та порядною людиною. З почуттям глибокої скорботи, голова суду, судді та працівники апарату суду висловлюють щирі співчуття рідним та близьким та поділяють біль тяжкої втрати», - повідомили у суді.

Сабадах Броніслав Васильович – у 1981 році закінчив Львівський державний університет імені І.Франка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста. До зайняття посади судді Сабадах Б.В. працював інструктором Івано-­Франківського облвиконкому, стажистом на посаду судді Івано-Франківського міського народного суду. Згідно наказу від 21.06.1982 року № 02-7 /19 відділу юстиції Івано­-Франківського облвиконкому в зв’язку з обранням зарахований на посаду судді Надвірнянського районного народного суду.

Згідно рішення Івано-Франківської Ради народних депутатів ХХІ скликання від 04.05.1990 року обраний на посаду голови Косівського районного народного суду. Згідно постанови Верховної Ради України «Про обрання суддів» від 01.06.2000 року № 1779-ІІІ обраний на посаду судді безстроково.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.