У Косові шукають власника недобуду

Косівська міська рада шукає власника земельної ділянки в м. Косові по вул. Незалежності, де встановлена металева огорожа на комунальному проїзді, будівельні матеріали, елементи рейкової колії, а також залізо-бетонної конструкції, яка за зовнішніми ознаками схожа на будівельний кран.

«Все це рухоме майно вже про­тягом понад 10 років знаходить­ся у покинутому стані, хаотично розміщене на території проїзду загального користування, чим унеможливлює належне функціо­нування і можливість викорис­тання громадою цієї дороги», - повідомили у Косівській міській раді.

У мерії просять зго­лоситись можливих ймовірних законних власників цього рухо­мого майна та здійснити його демонтаж з метою усунення по­рушень правил благоустрою те­риторії Косівської міської ради та відновлення можливості належного функціонування об’єкта вуличної мережі міста.

В іншому випадку Косів­ська міська рада буде змушена здійснити демонтаж цього рухо­мого майна власними силами, при чому питання щодо відшко­дування (власником цього май­на) вартості проведених робіт із демонтажу та відшкодування втрат за пошкодження дорожньо­го покриття на користь Косівської міської ради буде вирішуватися відповідно до вимог чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.