В Івано-Франківську затримали двох осіб, яких підозрюють у продажу наркотиків

Злочинну схему задокументували оперативники управління карного розшуку спільно зі слідчими (детективами) слідчого управління Головного управління Національної поліції в області.

«Співробітники поліції встановили, що з квітня поточного року 28-річна франківка зі своїм 32-річним співмешканцем розповсюджували особливо небезпечні психотропні речовини на території Івано-Франківська. Після чергової оборудки з продажу заборонених речовин оперативники затримали жінку. В ході обшуку під час затримання у неї вилучено згортки із речовиною, схожою на психотропну, та грошові кошти. Все вилучене направлено на експертизу», - повідомили у поліції.

Правопорушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах.

Слідчі подали клопотання до суду щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.