Призначили нового керівника «Надвірнянського лісгоспу»

У Надвірні призначили нового керівника державного підприємства «Надвірнянський лісгосп». Ним став, 38-річний лісівник Ігор Осташук.

На посаду тимчасово виконуючого обов’язків директора, Ігоря Ярославовича офіційно представив перед колективом керівник обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Кокоць.

Сергій Кокоць, зазначив, що у час війни ресурсні регіони повинні працювати як за себе, так і за східно-південні області нашої країни, де тривають бойові дії. Посадовець сподівається, що новий керівник справиться з поставленими завданнями і виведе підприємство на високий рівень.

Довідка

Осташук Ігор Ярославович народився 20 серпня 1984 року в с. Зелена Надвірнянського р- ну. Закінчив Сторожинецький лісовий технікум. У Чернівецькому національному університеті здобув спеціальність еколога навколишнього середовища та заповідної справи. У 2020 році закінчив Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника за спеціальністю лісове господарство за освітнім ступенем «магістр». За період 2003 по 2004 рік працював майстром лісу в Зеленському лісництві. З 2004 по 2006 рік переведений помічником лісничого Зеленського лісництва. Тут же у 2006 по 2008 рік виконував обов’язки лісничого.

З 2008 по 2016 р. працював на посаді лісничого Зеленського лісництва. За період з 2016 по 2019 працював на посаді головного лісничого ДП «Надвірнянський лісгосп». До 6 липня цього року був головним лісничим ДП « Гринявський лісгосп».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.