Мер Калуша Найда переймав досвід у Дрогобичі

Голова Калуської громади Андрій Найда відвідав місто Дрогобич для переймання досвіду створення Індустріального парку.

Делегацію зустрів міський голова Тарас Кучма.

Під час зустрічі міський голова Андрій Найда вручив керівникам Дрообича візитівки нашого міста - панами та футболки гурту KALUSH.

Учасники Калуської делегації відвідали КУ «Інститут міста Дрогобича», ознайомились зі стратегією розвитку Дрогобицької громади, а також переглянули презентацію управління інвестицій та економічного розвитку Дрогобицької міської ради з напрацюваннями зі створення Еко-смарт індустріального парку «Галіт» у Дрогобичі.

На завершення для калушан було проведено екскурсію містом та підйом на вежу Ратуші, які організував для гостей Туристично Інформаційний Центр Дрогобича.

«Активні бойові дії на Сході і Півночі країни призвели до потреби релокації багатьох підприємств. Калуська громада активно допомагає таким підприємствам. Розуміючи, що в цей час релокованим чи новим підприємствам дуже важко буде стати на ноги, розпочати свою діяльність, ведеться пошук можливості яким чином пришвидшити процес відновлення роботи чи повноцінного запуску новостворених підприємств у нашій громаді. Одним з найкращих варіантів є створення індустріального парку, де б могли розміститися виробництва», - зазначив Андрій Найда.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.