Франківцям мікрорайону СТЕК пропонують компенсацію на придбання газового котла

15 червня виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради ухвалив рішення “Про виплату одноразових матеріальних допомог на часткове відшкодування вартості придбаного газового/ електричного котла споживачам теплової енергії, що постачається котельнею на вул. Індустріальній, 34”.

Франківці, які отримували тепло від котельні на Індустріальній (колишній СТЕК) можуть отримати з міського бюджету до 13000 гривень для часткового відшкодування вартості придбаного газового/електричного котла.

Для отримання відшкодування потрібно звернутися із заявою на ім’я міського голови Руслана Марцінківа та подати пакет документів у ЦНАП м. Івано-Франківська або до будь-якого ТП чи ВРМ ЦНАП.

Виплату одноразових допомог будуть проводити згідно поданих заяв та сформованих списків Департаментом соціальної політики виконкому міської ради впродовж 2022 року, затверджених рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови.

Перелік документів:

  • - копію паспорта громадянина України (при потребі підготує працівник ЦНАП);
  • - копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (при потребі підготує працівник ЦНАП);
  • - реквізити рахунку, відкритого в установі банку;
  • - копію витягу з рішення виконавчого комітету «Про надання дозволу на від’єднання житлових будинків від систем (мереж) централізованого опалення»;
  • - копію технічних умов на виготовлення проєктно-кошторисної документації на відключення від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання і встановлення індивідуального (автономного) теплопостачання;
  • - копію накладної і квитанції про оплату за газовий/електричний котел, придбаний не раніше 15.06.2022р.

Телефони для довідок:

0342-75-01-19, 0342-75-20-41, 0342-75-20-61, 0991573911.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.