У Городенці водій пропонував поліцейським хабар

8 червня під час несення служби на одній із вулиць Городенки співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили легковик за порушення Правил дорожнього руху.

«Під час спілкування з водієм інспектори помітили, що він помітно нервує та, як пізніше з'ясувалось, не безпідставно. Перевіривши документи, поліцейські виявили, що номери вузлів та агрегатів кузова автомобіля, зазначені у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, не відповідають даним Головного сервісного центру МВС України. Щоб уникнути відповідальності, 38-річний мешканець Ворохти спробував відкупитися від поліцейських, запропонувавши їм хабаря у сумі 1000 гривень», - повідомили у поліції.

На місце події інспектори одразу викликали слідчо-оперативну групу поліції та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Транспортний засіб, свідоцтво про реєстрацію та грошові кошти вилучено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.