У Яремчі у водій легковика виявили пістолет

Минулої доби, під час несення служби у Яремчі, співробітники поліції зупинили автомобіль Audi на іноземній реєстрації для перевірки.

«За кермом легковика перебував 29-річний місцевий мешканець. При спілкуванні з інспекторами водій помітно нервував, як в подальшому виявилось не дарма. Під час перевірки автомобіля поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет та 11 набоїв до нього. Документів на носіння чи зберігання зброї він не надав, а також не зміг пояснити походження заборонених речей. Речові докази направлені на експертне дослідження. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини походження зброї», - повідомили у поліції.

Слідчі територіального підрозділу розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

За результатами проведених експертиз, вирішуватиметься питання щодо повідомлення правопорушнику підозри у скоєному злочині.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.