Прикарпатця, який незаконно виготовляв алкогольні напої, оштрафували

Івано-Франківська обласна прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя за незаконне виробництво та реалізацію алкогольних напоїв (ч.ч. 1,2 ст.204, ч.1 ст.199 КК України).

«За даними слідства, чоловік налагодив виготовлення алкоголю та збував його жителям Прикарпаття, використовуючи для транспортування власний автомобіль марки «Peugeot Boxer». Під час обшуків у нього було вилучено фальсифіковану продукцію: 250 пляшок горілки різних торгових марок, 70 полімерних пакетів по 10 літрів з алкогольними напоями, 75 літрів спиртової суміші, 20 літрів етилового спирту, близько 2 000 підроблених марок акцизного податку та інші предмети, які використовувались для незаконної діяльності. Під час судового розгляду 68 100 гривень застави, яку сплатив обвинувачений, перераховано на підтримку Збройних Сил України», - повідомили у поліції.

Вироком суду його визнано винуватим у вчиненні вказаних правопорушень та призначено штраф у розмірі 86 700 гривень.

За клопотанням прокурорів накладено арешт на автомобіль правопорушника. Наразі вирішується питання про передачу транспортного засобу для потреб армії.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.