Прикарпатець, який розбещував неповнолітніх, отримав 4,5 роки тюрми

Суд завершив розгляд кримінального провадження про обвинувачення місцевого мешканця, який вчинив умисні дії, що виразились у розбещенні неповнолітніх, та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілих. Просив суворо його не карати.

Захисник обвинуваченого просив суд при призначенні покарання врахувати ті обставини, що обвинувачений у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень вину визнав повністю, вибачився перед потерпілими.

«У процесі розгляду справи, суд прийшов до переконання, що виправлення і перевиховання обвинуваченого можливі при ізоляції його від суспільства з обранням покарання у виді позбавлення волі. Таким чином суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців», - повідомили у Калуському міськрайонному суді.

Одночасно суд постановив включити інформацію про обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.