Франківський хоспіс отримав допомогу від німецьких партнерів

Івано-Франківському обласному клінічному центру паліативної допомоги надійшла підтримка з Німеччини від Людгера Прінца – керівника Йоганнес-госпісу та Андреаса Штелі – голови Академії з паліативної допомоги при Йоганнес-госпісі у м. Мюнстер. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко.

За словами керівниці обласного госпісу Ірини Слугоцької, це вже не перша поставка гуманітарної допомоги від німецьких колег для їхнього закладу. Адже між госпісами Івано-Франківська та Мюнстера склалися хороші партнерські відносини ще з 2017 року. Йоганес-госпіс неодноразово надавав та організовував транспортування в Україну функціональних ліжок у мирний час і продовжує допомагати й під час війни з російським агресором.

Цього разу Івано-Франківський обласний клінічний центр паліативної допомоги отримав не тільки функціональні ліжка, а й ролл-матраци, постільні комплекти, перев’язувальні матеріали, памперси для дітей та дорослих, інфузомат, монітори для пацієнтів, продукти харчування та багато іншого.

Кошти для цієї допомоги оперативно збирало і Об’єднання Госпісної та Паліативної допомоги у Німеччині.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.