В Івано-Франківську виступили мистецькі колективи з п’яти регіонів України

В Івано-Франківську на Вічевому майдані відбулася мистецька акція «Ми з України».

Для жителів та гостей міста виступили митці та творчі колективи з різних областей України, які у зв’язку із військовими діями проживають на Івано-Франківщині.

«Розпочався мистецькій захід виступом прикарпатського ансамблю народного танцю «Дивоцвіт». Глядачі мали можливість переглянути самобутні, патріотичні номери творчих колективів, народних ансамблів та митців із Івано-Франківщини, Донеччини, Харківщини, Київщини й Сумщини, які гартують дух українців і закликають до єдності та перемоги. Цей захід своїми інноваційними, творчими ідеями сприяє популяризації та розвитку української мистецької культури», - повідомили в Івано-Франківській ВЦА.

Начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації Володимир Федорак розповів, що проєкт «Ми з України» об’єднує творчі та патріотичні ідеї з різних областей України.

Зазначимо, що мистецька акція «Ми з України» організована за підтримки Івано-Франківської обласної військової адміністрації та об’єднує культурно-мистецькі колективи Івано-Франківщини, Донеччини, Харківщини, Київщини та Сумщини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.