Прикарпатські поліцейські за добу опрацювали 650 звернень

Поліцейські в цілодобовому режимі невідкладно реагують всі звернення громадян. З початку війни на лінію «102» надійшло близько 15 000 повідомлень, а за минулу добу понад 650 звернень. Усі звернення опрацьовані та перевірені.

«В умовах воєнного стану в Україні діє особливий правовий та безпековий режим – комендантська година. На території області він діє з 22.00 до 7.00 години. Таким чином в цей період часу перебувати на вулиці та пересуватись транспортними засобами без спеціальної перепустки заборонено. Усі громадяни повинні мати при собі документ, який посвідчує особу», - повідомили у поліції.

Наразі Прикарпаття приймає значну кількість переселенців, які змушені були покинути інші регіони України, тікаючи від війни. На місцях людям надається вся необхідна допомога.

Щовечора на відпрацювання краю заступають поліцейські, військовослужбовці, представники громадських формувань. Вони патрулюють в пішому порядку та у складі автопатрулів.

Нагадуємо громадянам, що у разі виявлення підозрілих предметів ні в якому разі не наближайтесь до них, по можливості обмежте доступ та зателефонуйте до поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.