Поліція затримала коломиянина, якого підозрюють у скоєнні двох грабежів

14 лютого, близько опівночі, до поліції надійшло повідомлення від 44-річного мешканця Коломиї. Чоловік повідомив, що, повертаючись додому, на нього в під’їзді будинку напав невідомий та наніс декілька ударів по голові, опісля заволодів особистими речами і втік.

«На місце події негайно виїхали співробітники Коломийського районного відділу поліції. Потерпілий детально розповів правоохоронцям, що трапилося, та описав нападника. Слідчі оглянули місце злочину, зібрали усю необхідну інформацію, перевірили наявні камери відеоспостереження. Впродовж декількох годин оперативні працівники розшукали особу, яка підпадала під опис нападника. Йдеться про 22-річного коломиянина», - повідомили у поліції.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність правопорушника до скоєння ще одного грабежу, який трапився 13 лютого.

Фігурант посеред вулиці відібрав у місцевої мешканки сумку з грошовими коштами і втік.

Речові докази в підозрюваного поліцейські вилучили.

Нараз в місцевому суді триває розгляд кримінальних проваджень за вчинення затриманим майнових злочинів. Фігуранта слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підорзу за ч.1, 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.