Житель Долинщини, який вкрав мотоцикл, відбувся умовним терміном

Долинський районний суд виніс вирок прикарпатцю, який незаконно заволодів транспортним засобом, за попередньою змовою групою осіб.

4 жовтня 2021 року обвинувачений разом з групою невстановлених осіб вночі проїжджав повз господарство у с. Малій Тур’ї, де побачили мотоцикл.

«Скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, без згоди власника, руками підняли та закотили в салон автомобіля мотоцикл FОRТЕ FТ300GY-С5D, отримавши можливість розпоряджатися транспортним засобом», - йдеться у вироку суду.

Матеріали щодо невстановлених осіб виділені в окреме провадження.

В даному кримінальному провадженні 06 січня 2022 року, між прокурором Долинського відділу Калуської окружної прокуратури Андрейчук Ю.М. та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості від 06 січня 2022 року та визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України та призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі на строк 5 (пять) років, без конфіскації майна. На підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 1 (один) рік.

Вирок виніс суддя Володимир Тураш.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.