На Івано-Франківщині двом громадам передали автомобілі

У рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад», який впроваджується у співпраці з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією і фінансується Урядом Великобританії, дві громади області отримали нові автомобілі для забезпечення потреб жителів віддалених населених пунктів.

Відтепер Коломийська громада матиме можливість зробити доступнішими для громадян адміністративні послуги, а жителі Надвірнянської громади матимуть дистанційний доступ до необхідної медичної допомоги чи консультацій.

Передали автомобілі керівникам громад голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук і регіональний координатор проєкту ПРООН Леся Попелюх.

За словами керівниці області Світлани Онищук, сьогодні громадам також надає підтримку і Офіс децентралізації, який функціонує при обласній державній адміністрації. Фахівці Офісу забезпечують методичну, юридичну допомогу громадам у реалізації розвиткових проєктів.

«Транспортні засоби, які сьогодні отримали громади, дозволять підвищити якість надання та доступність медичних та адміністративних послуг, – наголосила регіональний координатор проєкту ПРООН Леся Попелюх. – Переконані, що підтримка в рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад» сприятиме покращенню якості життя мешканців громад та спростить процес отримання життєво важливих послуг».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.