У Чукалівці рятувальники деблокували постраждалу особу з понівеченого автомобіля

3 лютого о 04:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Чукалівці Івано-Франківського району.

"Встановлено, що відбулося ДТП за участі легкового автомобіля, водій якого не справився з керуванням допустив перекидання транспортного засобу у кювет. В салоні автомобіля було затиснуто особу. Рятувальники провели заходи з деблокування постраждалої особи із елементів конструкції автомобіля за допомогою спеціального інструменту та передали постраждалого працівникам екстреної медичної допомоги. З місця ДТП працівниками ШНМД 2-ох пасажирів доставлено до лікувального закладу", - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Також рятувальниками додатково було вжито заходів з відключення клем акумуляторної батареї автомобіля з метою запобігання загорянню.

Як повідомили у поліції, водій не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав за межі проїзної частии дороги. У подальшому транспортний засіб з'їхав у кювет.

«Внаслідок ДТП двоє чоловіків-пасажирів 2002 року народження отримали тілесні ушкодження, їх з автівки деблокували рятувальники, після цьоно потерпілих доставлено у медзаклад. І водій, і потерпілі є мешканцями Богородчанщини. Водій транспортного засобу не постраждав, його у медзакладі перевірено на стан сп'яніння. У нього виявлено ознаки алкогольного сп'яніння - 1.7 проміле», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.