В Івано-Франківську зіткнулись два автомобілі: рятувальники деблокували двох потерпілих

1 лютого о 23:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Івасюка в місті Івано-Франківську.

«Встановлено, що відбулося ДТП за участі двох автомобілів Volkswagen та ВАЗ. В салоні одного із автомобілів було затиснуто двоє осіб. Рятувальники провели заходи з деблокування постраждалих осіб із елементів конструкції автомобіля за допомогою спеціального інструменту та передали постраждалих працівникам екстреної медичної допомоги, яких каретами ЕМД було госпіталізовано до Івано-Франківської ОКЛ», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Також рятувальниками додатково було вжито заходів з освітлення місці події, відключення клем акумуляторних батарей двох автомобілів з метою запобігання загорянню та змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги.

Як повідомили у поліції, 32-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, житель Тисменицького району, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ» під керуванням 21-річного водія. Також у «ВАЗі» їхала 56-річна жінка.

«Провели медичний огляд на стан сп’яніння водія Volkswagen. Висновок лікаря - водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння», - повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківщини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.