На Надвірнянщині водій згорів у власному автомобілі (оновлено)

31 січня о 08:28 до Надвірнянських рятувальників надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Стримбі Надвірнянської ТГ.

Встановлено,що відбулося зіткнення трьох транспортних засобів,один з яких загорівся.

«Рятувальники ліквідували пожежу автомобіля, де було виявлено тіло чоловіка без ознак життя та провели роботи з розрізання конструкцій автомобіля», - повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

До прибуття рятувальників двох травмованих осіб передали медикам.

«Встановлено, що на прямій ділянці дороги водій автомобіля BMW-3 виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Transporter T5. Після цього BMW зіткнувся із другим зустрічним автомобілем також марки Volkswagen Transporter Т5.У подальшому автомобіль BMW відкинуло у кювет, де він загорівся. Рятувальники ліквідували пожежу і деблокували тіло водія з транспортного засобу. Внаслідок ДТП 24-річний водій цього автомобіля, мешканець Коломийщини, загинув на місці події. 24-річного керманича мікроавтобуса, з яким перше зіткнувся BMW, доставлено до лікарні, а іншого 21-річного водія мікроавтобуса оглянуто на місці - чоловік відмовився від госпіталізації. Двоє водіїв мікроавтобуса є мешканцями Івано-Франківщини. Пасажирів у трьох транспортних засобах не було», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.