В Івано-Франківську затримали чоловіка, який завдав ножові поранення жінці

27 січня в Івано-Франківську на лінію 102 надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень в одній з будівель на вулиці Кисілевської.

«Очевидець повідомив: під час словесного конфлікту чоловік наніс ножові поранення жінці. На вказану адресу одразу ж прибули патрульні та бригада ШМД. В приміщенні патрульні виявили 35-річного можливого зловмисника та заявника, який намагався його затримати. Спільними зусиллями чоловіка було затримано», - повідомили у Патрульній поліції Івано-Франківщини.

Як повідомили у поліції, в одному із реабілітаційних центрів, під час приготування обіду, виникла словесна перепалка між чоловіком і жінкою. У ході нього 34-річний чоловік, мешканець Чернівецької області, накинувся з ножем на 28-річну жінку, мешканку Закарпатської області. Після скоєного очевидець викликав медиків і поліцію, а нападника заспокоював до їх приїзду.

Жінку з місця події госпіталізували медики.

І чоловік і жінка були тверезими.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.