На Івано-Франківщині на «Велике будівництво» спрямували 178 мільйонів гривень

На «Велике будівництво» на Івано-Франківщині спрямували понад 145 мільйонів гривень з державного та 33 мільйони місцевого фінансового ресурсу. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.

За ці кошти вдалося спорудити для учнів три загальноосвітні школи, два садочки для дошкільнят, два об’єкти культури (Народний дім у с. Пшеничники та Музей писанкового розпису у м. Коломиї), 7 сучасних укомплектованих медичним обладнанням амбулаторій загальної практики сімейної медицини, п’ять приймальних відділень, які оснащені УЗД-апаратами, рентген-апаратами та апаратами комп’ютерної томографії, 17 активних парків для занять фізичною культурою та спортом, два спортзали, один басейн, спорткомплекс і спортивну школу. Окрім того, до Дня Прапора України на території Меморіального комплексу імені Степана Бандери встановлено найвищий прапор в області.

«Ще кілька років тому через зруйновані дороги жителям області було вкрай важко добратися із одного району в інший, - зазначила керівниця області. – Сьогодні ж ми маємо майже три сотні новозбудованих автошляхів, які не лише єднають нашу область, а й сполучають її із іншими регіонами, дають поштовх для розвитку туризму, промисловості, сфери послуг».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.