Керівника лісгоспу, який на смерть збив дівчинку, триматимуть під вартою

За клопотанням Івано-Франківської обласної прокуратури обрано запобіжний захід щодо директора лісгоспу за підозрою у вчинені дорожньо-транспортної пригоді, у якій загинула 9-річна дівчинка.

«Прокурор просив обрати підозрюваному найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави. За наслідками судового розгляду клопотання задоволено в повному обсязі», - повідомили в Прокуратурі Івано-Франківської області.

Нагадаємо: увечері 20 січня 2022 року чоловік за кермом автомобіля Renault Duster у с. Лоєва Надвірнянського району виїхав за межі проїзної частини дороги праворуч, де вчинив наїзд на дівчинку, яка йшла узбіччям з матір’ю.

Після ДТП водій покинув місце пригоди. Дитину госпіталізували до медичного закладу, де за кілька годин від отриманих травм вона померла.

Водія розшукали правоохоронці. Ним виявився житель м. Яремче – керівник державного лісгоспу. Йому повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху та залишенні в небезпеці, що спричинили смерть особи (ч. 3 ст. 135, ч. 2 ст. 286 КК України).

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.