В Івано-Франківську затримали «закладчика» наркотиків

15 грудня громадяни повідомили у поліцейський Telegram-ресурс для боротьби з наркозлочинністю в регіоні, що невідомий чоловік в Івано-Франківську, на вулиці Степана Бандери, найімовірніше, розповсюджує наркотики через "закладки".

Люди вказали точну адресу, місця розкладання наркотиків та описали підозрюваного чоловіка.

На місце події негайно виїхали патрульні Івано-Франківська, які зупинили підозрюваного з рюкзаком, що підпадав під орієнтування. Також за вказаною адресою прибули й працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківськіи області.

«Патрульні провели поверхневу перевірку особи. Поліцейські, в рюкзаку 25-річного мешканця Тисмениці, виявили декілька десятків поліетиленових пакетиків з "канабісом" і "марихуаною", а також викрили місця, де чоловік розмістив наркотики для «клієнтів». Зловмисник зізнався, що злочинною діяльністю займається майже три місяці і для цього використовував Telegram-чати», - повідомили в поліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочинну діяльність чоловіка і вилучила наркотичні речовини, які направили на експертизу.

Фігуранта затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять йому про підозру, а суд обере запобіжний захід.

В ході досудового розслідування будуть встановлені усі обставини, а також канал постачання наркотичних речовин та ймовірні спільники затриманого.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.