Марцінків пообіцяв продати землю і придбати житло для учасників бойових дій

Завдяки спільним зусиллям виконавчої влади і підприємців досягнута домовленість про продаж з аукціону земельної ділянки площею 1,29га, яка знаходиться за адресою Ребета,10 з цільовим призначенням «Під багатоквартирне житлове будівництво». За виручені кошти міська рада придбає квартири для учасників АТО та інших потребуючих родин, які перебувають в тяжких умовах. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

За словами Марцінківа, чується незадоволення з боку керівництва об'єднань учасників АТО.

«Наголошу, щоби не виникало подібної соціальної напруги, відтепер і надалі міська рада вишуковуватиме земельні ділянки для подальшого продажу з аукціону і придбання такого житла. Вважаю, що саме такий публічний і відкритий процес зніме будь-які питання щодо процедури забезпечення житлом учасників АТО і інших потребуючих родин», - зазначив Марцінків.

Марцінків повідомив, що в період з 2016 по 2021рр для об’єднань учасників АТО надано на території Івано-Франківської міської ради 22 земельні ділянки для багатоквартирного житлового будівництва загальною площею 10,9 га. На деяких земельних ділянок будівництво не ведеться. Станом на сьогодні на ділянках, наданих для об’єднань учасників АТО, вже збудовано чи будується понад 250 000 м.кв, що становить близько 5000 квартир.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.