У Коломиї виявили незаконний збут алкоголю

У Коломиї поліцейські викрили магазини з незаконною лікерно-горілчаною продукцією, яка не пройшла оподаткування. Поліцейські вилучили незаконну продукцію та направили на експертизу.

«Під час відпрацювань у Коломиї поліцейські превенції Коломийщини спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції виявили магазин, який порушив правила торгівлі алкогольними напоями. Під час обшуку поліцейські вилучили з незаконного обігу 2437 пляшок лікерно-горілчаної продукції на суму 727 тисяч 363 гривні», - повідомили у поліції.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

На підприємця поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Профілактичні відпрацювання з протидії правопорушенням у сфері обігу підакцизних товарів та стихійній торгівлі тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.