Для яремчанських енергетиків придбали спецавтомобіль

В оперативно-виїзної бригади філії АТ «Південна» з’явився спеціально маркований автомобіль з проблисковим маячком та сиреною. Спецтранспорт використовуватимуть для оперативного доступу до місць аварійних вимкнень у Яремчі.

«Маркований спецтранспорт необхідний нам, щоб бригади могли якомога швидше безперешкодно дістатись до місця, де трапилась аварія на лініях електропередачі, бо щоденні рекордні затори в місті суттєво ускладнюють доступ до місць аварій. - розповідає Руслан Григорчук, начальник Яремчанської служби експлуатації мереж.

Спецтранспорт для яремчанських енергетиків є другим таким автомобілем компанії. Першим був Renault Dokker, який за технічними характеристиками ідеально підходить для маневренного водіння в місті, тому він базується в обласному центрі. Для гірської місцевості прикарпатські енергетики переоснастили повнопривідний Mitsubishi L200 з покращеною прохідністю.

«Це авто буде ідеальним помічником для бригади: йому не страшні гірські кам’янисті дороги, болотисті грунти, важкодоступні ландшафти гірської місцевості, – розповідає Андрій Солоджук, інженер з обліку транспортних засобів обленерго.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.