В Івано-Франківську крадій спробував винести з магазину дев’ять плиток шоколаду

8 листопада близько 18:00 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» із супермаркету на вулиці Коновальця. Прибувши до торговельного закладу, поліцейські охорони швидко затримали підозрюваного у крадіжці.

«Виявилося, що у магазині місцевий житель зазіхнув на солодощі. Зі слів охоронця, молодик досить довго розгулював торговою залою, а згодом після «прогулянки» магазином підозрілий покупець врешті взяв з полиці кілька плиток шоколаду та заховав їх до кишені. Охоронці, які стежили за його діями, побачили, що чоловік пройшов попри касу і не надав товар для розрахунку, негайно натиснули кнопку «Термінового виклику поліції». Поціновувача шоколаду затримали», - повідомили в Управлінні поліції охорони в Івано-Франківській області.

За словами самого ж підозрюваного, крадіжку він скоїв з надією, що її ніхто не помітить, адже товар невеликого розміру, а це дев’ять плиток шоколаду, легко поміщається до кишень.

Затриманого чоловіка доставили до Івано-Франківського відділу поліції для проведення перевірки та винесення відповідного процесуального рішення. Викрадене повернули на полиці магазину. За даним фактом триває перевірка.