Прикарпатський водій пропонував хабар поліцейській

8 листопада у селі Рошневі працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення ПДР зупинили 56-річного водія автомобіля Ford Transit, який перебував ще й у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори склали на водія-порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

«Наступного дня, після вчинення правопорушення, прикарпатець прийшов у відділення поліції та в службовому кабінеті старшої інспекторки адміністративної практики надав їй неправомірну вигоду у розмірі 1000 гривень, щоб вона не скеровувала адміністративні матеріали до суду. Інспекторка невідкладно повідомила керівництво поліції та працівників управління Департаменту внутрішньої безпеки про протиправне діяння прикарпатця», - повідомили у поліції.

Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику підозри у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.