В Івано-Франківську передумали продавати офісний центр за пів ціни

Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради скасував аукціон з продажу комунальних нежитлових приміщень загальною площею 933.6 кв. м на вул. Дністровська, 26 за ціною 5,63 млн. гривень.

«Приміщення на аукціон планують виставити знову, стартову ціну за продаж об’єкта змінювати не будуть. Вона й надалі становитиме 11 279 061 грн. Департамент комунальних ресурсів прийняв рішення про скасування аукціону зі зниженням ціни, призначений електронною торговою системою на 25 листопада, та ініціює повторне оголошення торгів без зниження ціни», - повідомили у Департаменті комунальних ресурсів.

На розгляд сесії міської ради вкотре винесуть проєкт рішення про приватизацію цього приміщення.

«У нас чітка позиція – здійснювати ефективне врядування комунальними активами міста. Ми працюємо над поповненням місцевого бюджету. Маємо на меті реалізувати на наступних торгах цей об’єкт не нижче стартової. Про пониження цієї ціни мови йти не може», – заявили у профільному структурному підрозділі міської ради.

Зазначимо, що Івано-Франківська міська рада звернулася до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Спільного українсько-канадського підприємства «МБЕРІФ-БІЗНЕС-ЦЕНТР» про усунення перешкод Івано-Франківській міській раді в користуванні нерухомим майном - нежитловими приміщеннями загальною площею 502 кв. метри, які перебувають в оренді цього центру. Однак, суд відмовився задовольнити позов.

Крім того, земельна ділянка площею 0,36 га, на якій розташована будівля, з 2016 року перебуває в оренді приватної фірми ПП «ЛК-Капітал».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.