Кабмін рекомендував на посаду заступниці Івано-Франківської ОДА Людмилу Сірко

Кабінет Міністрів України погодив призначення на посаду заступниці Івано-Франківської ОДА кандидатуру Сірко Людмили Іванівни.

Раніше, Людмила Сірко працювала у заступницею директора - начальником відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

За даними декларації, Л.Сірко зареєстрована у м.Галичі. Їй належить квартира у Галичі площею 50 кв. метрів та земельна ділянка у Галичі площею 7 соток. У 2020 році отримала зарплату - майже 393 тис. гривень. На банківському рахунку посадовиця тримає більше 25 тис. гривень.

Біографічна довідка

Людмила Сірко

Народилася у 1975 році в Тернопільській області.

Трудову діяльність розпочала з березня 1998 року як економіст-фінансист в Галицькому районному центрі зайнятості, де пропрацювала до березня 2016 року, ставши начальником відділу активної підтримки безробітних.

З березня 2016 року – заступник начальника відділу організації профорієнтації та профнавчання Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

З квітня 2016 року - начальник відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

З 13 липня 2020 року призначена заступником директора - начальником відділу організації профорієнтації Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.